Call  00359 877993775

Изцелението на Елена

 

Казвам се Елена. Моят разказ сигурно ще прозвучи невероятно, както предполагам и разказите на повечето хора получили безценно и чудодейно изцеление в Бразилия.

През месец юни миналото лято усетих болка в едната си гърда. Беше се образувала и малка бучка. Отидох на преглед и се установи, че имам тумор. За да се определи вида му направих поредица от изследвания: ядрено магнитен резонанс, ехография, мамография и биопсия – изследване на тъкан, взета от гърдата.  Всичките изследвания показваха, че туморът е доброкачествен, но както ми казаха специалистите това е сигурно на 95%. На лекарския консулт ми обясниха, че ако през времето на операцията се окаже, че съм в останалите 5%, още докато съм под упойка и без да се иска моето съгласие ще се изреже и премахне цялата гърда. След събуждането ми ще последват серии от „химио” и „лъче” терапии. Както е известно тези методи на лечение са трудно поносими и поразяват не само болната тъкан, но и здравата. Пълното оплешевяване е другия неприятен страничен ефект, а и така става ясно за всички какво заболяване имам.

Моята първа братовчедка Татяна, която живя осем години с предишното си семейство в Абадиания – градчето, където се случват чудодейните изцеления благодарение на Медиум Жоао де Деус, ме посъветва да не правя операция и  да замина за Бразилия. Решението трябваше да взема сама. Предпочетох да се доверя на алтернативното лечение, а и бях изпитвала вече върху себе си последствията от лекарски грешки.

След месец и половина пристигнах на мястото, където щях да видя в последствие невероятни неща и да се уверя, че съществува сила, която е по – висша от нас и има чудеса. Просто трябва да се докоснеш до тях и да имаш кураж, за да предпочетеш това пред онова. Престоят ми в Абадиания беше три седмици. Татяна е водач на групи от хора със здравословни проблеми, които искат да отидат при Медиум Жоао. Сега живее в Лос Анжелис, но ходи в Абадиания през месец или два, когато се съберат хора. Тя ги посреща още на летището, настанява ги и се грижи за тях през цялото време на престоя.

Ние бяхме около десет души от различни държави – България, Германия и Америка. Това не я затрудни, защото тя владее 5 езика и дава указания и ориентация на хората, като превключва моментално на техния език. Таня има огромен опит, който е придобила през всичките тези осем години ходейки всеки ден в Каза /къщата, където се извършват изцелителните сеанси/, за да помага на болен член от семейството си. Тя е Медиум, признат лично от Медиум Жоао и предпочитана от него като асистент при сеансите. Всекидневно и неотлъчно ни придружаваше и асистираше на всеки от нас при съответна лечебна процедура. Даваше ни указания, превеждаше, изслушваше болките ни и съмненията ни и ни окуражаваше. Носеше ни до стаите в хотелите „лечебна духовна супа”, когато бяхме минали на операция.

В три дни от седмицата имахме личен контакт с Жоао де Деус. Минавахме един по един и разказвахме за проблемите си, а той ни назначаваше процедури, операции и билки. Някои от тези операции бяха физически. С изумление наблюдавахме как хората се подлагат на интервенция без предварителна анестезия и не изпитват никаква болка, когато Медиумът прави разрез по тялото им с не стерилизиран скалпел. Дори нямаше и кръв – около 2-3 капки. След отстраняването на проблема оперираният си отиваше, настанен в количка от асистентите. След 24 часов режим на легло той ходеше отново сякаш нищо не се бе случило с него. А разрезът след около три дни почти не личеше. Другият вид операции бяха т. нар. „духовни”. При тях хората в стаята затваряха очи и слушаха думите и молитвите, които Медиум Жоао изрича. След това си отиваха в хотелите и следваше отново 24 часов режим на легло. Тъй като няма разлика по какъв начин е извършена операцията – видимо физическа или  „духовна” всички бяха задължени да лежат. Както казва самият Жоао де Деус физическите операции се правят не защото са по – истински или по – лечебни, а защото ние сме скептични и невярващи същества и виждайки  чудото със собствените си очи придобиваме вяра и воля за усилията си по  пътя на собственото си изцеление. Казвам усилия, защото те са и от наша страна. Всеки, отишъл за лечение в Каза трябва да прави медитации по 3-4 часа дневно в специална за това стая. Това е част от изцелителния процес. При тези медитации Съществата влизат в контакт с нас и ни помагат, а ние се молим за тази помощ и се пречистваме духовно.

Бразилците имат прекрасни вечерни молитви, на които ходехме задължително всяка вечер, отново събирайки се в Каза. По време на тези молитви всички имахме различни метафизични преживявания и усещания. За себе си мога да споделя, че всеки път по време на четвъртата молитва се обливах в пот. Усещах докосвания по тялото си, макар, че бях на разстояние от другите. Не се притеснявах, защото знаех, че Съществата са там при нас и вършат работата си.  Ще обясня кои са Съществата. Медиум Жоао казва, че той не лекува. Това правят Съществата, които навлизат в тялото му при транс в определен момент. Всъщност това са духовете на отдавна живели велики лечители. Самият Жоао де Деус е обикновен човек без медицинско образование. Той не владее друг език освен родния си и при личната си среща с него и разговора трябва някой да превежда. Това прави Татяна, която получава и насоките за хода на нашето изцеление. Когато ни се препоръча например къпане в Лечебния Водопад, отново тя е човекът, който ни придружава задължително и прави ритуалите преди и след влизането под водата. Този Водопад отмива от нас болките, мъката и немощта ни. Влива ни сила и енергия. Всъщност през цялото време на престоя в Абадиания ние биваме облъчвани непрекъснато от тази огромна енергия, идваща както от Съществата и Водопада, така и от земята на Бразилия, в чиято почва има големи кристални залежи. За това приемаме лечение и чрез т. нар. Кристални легла, разположени в отделните стаи на Каза, където лежим под излъчването на седем кристала от недрата на Бразилия. Те се разполагат над тялото ни и съответстват на цвета и броя на седемте ни чакри. Усещането в тези моменти е невероятно приятно! Кристалите освобождават, нормализират и усилват енергията, която тече в нас и привежда в ред и баланс всички наши органи и системи. През времето, което бях там се чувствах много по – жива, много по- енергична и жизнена. Забравих за проблема си и само правех необходимото. Бях щастлива, че отидох на това прекрасно място. Невероятно е да виждаш сутрин в 8.00 ч. по улиците на това малко градче десетки, даже стотици хора облечени в бяло вървейки с усмивка на лицето към Каза. Видях много вече изцелени, дошли за да благодарят или просто да се заредят енергийно. Всички ние усещахме мощната и лечебна енергия на това място и знаехме, че Жоао де Деус с помощта Съществата и Бог ни помагат със сигурност. От разказите на много хора, които срещнах разбрах за много щастливо променени човешки съдби и излекувани хора от всякакви леки и много тежки заболявания. За три седмици се подложих на три духовни операции, много кристални легла,лечение с водопад и медитация в първата зала, където Ентитис ме инструктираха да се лекувам.Изпълних всички техни указания ,въпреки съмненията и страднията през които преминах с помощта на Татяна и духовните доктори.

И така, заредена духовно и енергийно се прибрах в България и нямах притеснение за изследването, което ми предстоеше. Когато отидох на преглед се установи, че няма тумор. Лекарят, който знаеше, че отказах операция ме попита как е станало това. Казах му за пътуването ми до Абадиания и срещите ми с Жоао де Деус, но изразих съмнение, че ще ми повярва. А и не желая да убеждавам никого в истинността на разказа си. Това си е мое преживяване, което ми донесе здраве и енергия и ползата си е лично за мен. Не извличам никакви дивиденти от друг и за друг, освен за себе си. Моят доктор ми отговори, че от доста време вече вярва в много неща, защото преди всичко е човек, а после представител на официалната медицина и като всички хора вярва на фактите и очевидното, независимо от пътят и методите, по които е постигнато.

Желая успех и здраве на всички!