Call  00359 877993775

2-ра тайна от “Тайни за Благоденствие” на Марк. Л. Пророк

Тайна на Благоденствието #2

Дайте десет процента от себе си на бог

 

Друга тайна на благоденствието е да давате десет процента от себе си на Бог. Няма закон, който да гласи, че не може да дадете и повече, но се смята, че ако дадете по-малко, ще изчерпите семената и няма да има какво да засадите в бъдеще.

Даването на една десета е познато като десятък. Днес аз получих прозрение относно същината на десятъка. Това е частта от божественото, която става семка, която ще ви свърже с Бог, Божието присъствие и с Великия Източник, за да може този дял да нарасва в следващия цикъл. Това е нулата, разбирате. Давайки десятъка се свързвате с Присъствието.

Десятъкът е връзка, съюз с вашия Източник на изобилие. И давайки тези десет процента, вие засаждате семенцето, което ще даде повече плодове през следващия цикъл. Ако откажете този дял на Бог, вие всъщност не печелите нищо. Спестявайки го, губите, защото няма какво да посеете в следващия цикъл.

Добър пример за това е един успешен инженер, който като млад мъж сключил договор с Бог да дава десет процента от спечеленото. Той има огромно семейство и пътува из целите Съединени Щати, работейки за Бог. Той обръща много повече внимание на бизнеса си Бог, отколкото на инженерния си. И неговият инженерен бизнес днес е прераснал в гигантска индустрия. Той винаги е използвал тази тайна на изобилието, която е давала семката. Като резултат, неговата печалба се е умножавала и умножавала и умножавала, защото този закон е продължил да работи за него.

Leave a reply